Les mans

Al darrera de totes aquestes receptes, i ha dues mans i una il·lusió. La il·lusió de fer una mica més feliços als qui més m’estim i compartir amb tots vosaltres el que faig, perquè vos hi engresqueu i vos il·lusioneu de la mateixa manera que ho faig jo cada vegada que aconseguesc el que em propòs: un bon resultat i un somriure de qui el gaudeix.

Aquest bloc només neix amb la finalitat de compartir amb vosaltres tot el que sé, i a més a més, aprendre tant com pugui perquè tenc molt per saber!

De mel i sucre, únicament inclou entrants, picades, petites mossegades salades, a més de dolços. Però hi ha una tercera secció: la cuina mallorquina. M’ha fet ganes fer un recull de les receptes més típiques de la nostra terra, Mallorca, perquè són receptes úniques carregades de tradició, arrelades a les nostres costums, i que sempre són, tot i la seva senzillesa, un plaer pel paladar. Em faria molta pena veure com es perden, i per això estic disposada a aprendre-les de la mà dels experts: les padrines, tietes, i tota aquesta gent que ja n’aprengué de les seves mares i padrines, i jo les vull aprendre per compartir-les amb vosaltres. La gastronomia d’un país és cultura, i la cultura és un riquesa que hem de protegir.

Per tant, mans a l’obra, i que comenci l’aventura. Estaré encantada de que m’acompanyeu a aquest viatge carregat de sensacions, gustos, i sentits. Un viatge entre fogons, l’escalforeta del forn, estris, sal, mel i sucre.

 

Isabel Maria, les mans.