Pastís Ferrero ® o Huesito ®

Publicat dia 20 febrer 2015 Coques i pastissos. Dolç. Xocolata
Pastís Ferrero ® o Huesito ®

Senyores i senyors, vos present el fàcil dels fàcils, aquella que sempre surt i aquella que sempre té èxit. Sí, sí, no m’ho estic inventant. Es tracta d’un pastís que no necessita forn, ni tampoc molta tècnica. Un pastís que té només tres ingredients, que podeu preparar amb els més petits de la casa, i a més, sempre agrada. Necessitareu només una mica de paciència i delicadesa, perquè quedi curiós. (Però entre nosaltres: si no queda curiós, és boníssim igual!)

La primera vegada que el vaig tastar, va ser gràcies a na Joana. Ella n’estava preparant un, i me’n va fer una petita porció per jo.  Uff! Quina cosa més bona. Me va explicar una mica com el feia, i un dia m’hi vaig decidir. La veritat, és que no té pèrdua!

Tots els ingredients, els podeu trobar al Mercadona. (I segurament a molts altres llocs, però vaja, que si no sabeu on anar a cercar-ho, allà ho trobareu tot).

Ens hi posam?

Ingredients. 

  • Un pot gros de ‘Nutella’ o similar (uns 800 gr)
  • Un paquet de neules. *
  • Un paquet de ametlla crocant.

*: Jo compr les ‘Fabián Martín’.

Elaboració.

Primer, convé fondre una mica la Nutella, perquè sigui més fàcil d’untar. Això ho podem fer al bany maria, o bé, després d’haver retirat acuradament tot el paper de plata del pot, dins el microones uns segons.

A continuació, sobre el plat on farem el pastís, posau-hi una mica de Nutella al centre, i col·locau-hi la primera neula (així facilitarem el muntatge). Untam aquesta primera capa amb l’ajuda d’una espàtula o una llengua. Hi col·locam una altre a sobre, i la tornam untar. I així successivament fins que hagen acabat les neules.

Finalment, untam la part de dalt, i una mica els costats, i ho cobrim amb el crocant. Ho deixam reposar dins la gelera, millor d’un dia per l’altre. Traieu-la una estona abans de servir-la i això ja és apunt. Ben fàcil no?

Bon profit!

Ferrero 2

Receptes similars: Coques i pastissos

Pastís de formatge, Nutella® i galetes Oreo®

Publicat dia 6 març 2016

Més que pastís, diria caprici de formatge, Nutella i galetes Oreo. Perquè és això: un caprici, una petita bomba de plaer, cremosa i dolça. És un pastís molt contundent, pel que amb una petita porció basta, doncs arriba a ser…

Llegeix-ne més

Pasta de fulls amb crema i poma

Publicat dia 19 novembre 2015

És temporada de pomes, n’hi ha moltes i de motles classes al mercat i són una autèntica delícia. Dins el món dels dolços, crec que és la meva fruita preferida. I si a més a més, hi poses crema… Ja…

Llegeix-ne més

Receptes similars: Dolç

Pastís de fruita i xocolata, o pastís primavera a la nostra manera

Publicat dia 27 setembre 2015

Ho sé, ho sé, que això que ha arribat és la tardor i no pas la primavera. Però es que no m’he pogut resistir a preparar un pastís amb tants de colors i no ensenyar-vos-el. A més, a més, és…

Llegeix-ne més

Coquetes de patata

Publicat dia 8 desembre 2014

Imagina-vos l’escena: Un horabaixa de diumenge del mes de desembre, fa fred, molt de fred, estem al sofà, amb un bon foc que ens acompanya i una tassa de xocolata calenta i una coqueta de patata per endolcir-nos l’estona. Què?…

Llegeix-ne més

Receptes similars: Xocolata

Pastís de cervesa negra, Guinness

Publicat dia 11 agost 2014

La primera vegada que vaig testar una cervesa negra va ser a Sa Pobla, aquell racó de Mallorca on hi tenc un trosset de cor. Amb ells, els meus amics, un vespre, vam fer una cata de cerveses. Concretament qui me la…

Llegeix-ne més

Galetes de xocolata i xocolata

Publicat dia 9 juliol 2014

El títol és una redundància, ho sé. I és que, si he posat xocolata dues vegades és per dos motius: el primer, perquè és la veritat, i el segon per cridar el doble l’atenció a tots els xoco-addictes del món….

Llegeix-ne més

Comenta